bied uw locatie aan

Algemene voorwaarden ( laatste update op 20.05.2017)

 

1.Bedrijfsgegevens
2.Bestellingen en betalingen
3.Prijzen
4.Betaling / Aanleveren / Ontvangst foto's
6.Herroepingsrecht
7.Klantendienst
8.Privacy
9.Toepasselijk recht

1.Bedrijfsgegevens

Lady and The Fox
Maatschappelijk zetel
Vrijgeweide 12
2140 Borgerhout
Tel: 0477 45 84 17
BTW: BE0545855622
info@ladyandthefox.be
www.ladyandthefox.be

 

2.Bestellingen en betalingen

Door aankoop van foto's op onze website aanvaard je dat deze algemene voorwaarden die onmiddellijk van toepassing zijn.

 

3. Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bijkomende kosten zoals meerdere foto's of anders vragen betreft de jobinhoud Location management, Location hunting of andere administratieve kosten zullen apart vermeld/aangegeven worden tijdens het check out traject.

 

4. Betaling / Aanleveren / Ontvangst foto's

 • De foto's blijven eigendom van de verkoper tot de koper het volledige bedrag betaald heeft.
 • De prijzen zijn uitgedrukt in EURO en zijn inclusief BTW, volgens het Belgisch BTW- stelsel.
 • Kennelijke vergissingen in het aanbod binden de verkoper niet.(bv. duidelijke schrijffout in de prijs aanduiding of eventueel verkeer informatie)
 • Al onze locaties zijn gelegen in België of buitenland.
 • Wij bieden via onze website exclusieve locaties aan en dit kan u bekijken op onze website.
 • We geven steeds de regio vrij maar voor meer informatie of meer foto's dient u verder te gaan met de aankoop. Wie bieden standaard tussen 4 of 5 foto's beschikbaar.
 • De aankoopkosten voor meerdere foto's zijn 70 €.
 • Bij het plaatsen van een bestelling vanaf 75 € zijn verzendingskosten gratis.
 • Lady and the Fox kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige verkeerde weergave / resolutie van de foto's of verkeerde inschatting van de informatie.
 • De koper kan zijn betalingen afhandelen via de vermelde betalingswijzen, Mollie. De koper dient de voorwaarden van de betrokken beheerders  van vermelde betalingssystemen te respecteren. De verkoper is op geen enkele manier betrokken partij bij de beheerder van het betalingssysteem.

 

5 . Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en met opgave van een geldig motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

Geldige redenen kunnen enkel geldig beschouwd worden als een van de onderstaande opsomming:

 • Indien de locatie niet meer bestaat.
 • Bij foute gegevens.

De consument heeft geen recht op terugbetaling indien het interieur veranderd is, tenzij bij specifieke zoektochten. Dit steeds na onderling overleg met Lady and the Fox.

Indien de infrastructuur van de locatie grotendeels aangepast is na de aankoop van de foto's zal in onderling overleg een deel van de aankoop prijs worden terug gestort. Dit na onderling overleg met Lady and the Fox. Dit geldt niet indien meubilair verplaatst/veranderd is.

De consument wordt op de hoogte gebracht per mail ( dit wordt aangezien als een officiële schrijven ) naar info@ladyandthefox.be

6. Klantendienst

Voor vragen, problemen of eventuele klachten kan u terecht op volgend e-mailadres

info@ladyandthefox.be

 

7. Privacy

De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven. Website Lady and The Fox mag deze gegevens gebruiken voor de promotie, acties van de artikelen en diensten ( nieuwsbrief, mails..enzoverder ) enkel en alleen in functie van het gebruiken van een locatie voor film, tv, reclame, documentaire of events. 

Bij de aankoop van foto's of gegevens mogen deze enkel intern gebruikt worden en mogen deze niet geplubiceerd/gedeeld worden wegens schending van de privacy. 

Lady and the Fox is niet verantwoordelijk indien dit gebeurt.

 

8. Copyright en auteursrechten

Alle foto’s en bestanden die aanwezig zijn op de website van Lady and The Fox zijn onze eigendom en kunnen niet gebruikt worden of gedownload worden zonder schriftelijk toestemming.

9 .Toepasselijk recht

De rechter te Antwerpen is bij uitsluiting bevoegd om van alle geschillen welke mochten ontstaan tussen de consument en koper kennis te nemen.